Framo kousentape
FRAMO kousentape
FRAMO kousentape

Dreamfix kousentape oranje 40 mm x 25 meter

DreamFix sokkentape 40 mm x 25 meter oranje is speciaal voor sporters uit de Serie A ontwikkeld en wordt ook wel kousentape genoemd. Om de sportsokken en de scheenbeschermers op de juiste plek te houden. Het samengestelde materiaal zorgt ervoor dat DreamFix sokkentape uitermate flexibel is en daardoor zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren en pezen bij het tapen van uw sportsokken ten opzichte van veel andere tapes welke in de sport gebruikt worden.
De speciaal ontwikkelde lijm van de DreamFix sokkentape blijft niet achter op uw sportsokken en zal daardoor de levensduur van de sportsokken verhogen.
De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) heeft het verplicht gesteld dat tijdens een voetbalwedstrijd de sokkentape van dezelfde kleur moet zijn als het deel van de sokken waarop het is aangebracht. Bij FRAMO kunt u terecht voor twee merken sokkentape: DreamFix en Premier sokkentape. DreamFix is leverbaar in 8 verschillende kleuren, blauw, geel, groen, rood, wit, zwart, grijs en oranje. De twee afmetingen die DreamFix hanteert zijn 2 cm x 25 meter en 4 cm x 25 meter.